blog-image-large
Pripremite vašu kuhinju za novu uspješnu sezonu uz profesionalna sredstva za čišćenje.


Svi oni koji vode brigu o čistoći profesionalnih kuhinja u restoranima i hotelima znaju da su Diversey proizvodi svjetski broj 1 kada je u pitanju higijena kuhinje. Zašto profesionalci biraju Diversey?

  • Profesionalna sredstva ubrzavaju i olakšavaju proces čišćenja,
  • Trebaju im specijalizirana sredstva za rješavanje specifičnih problema (npr. čišćenje roštilja),
  • Žele uštediti novac, a istovremeno održati visoku razinu higijene.

Ako je nešto od gore navedenog jedan od vaših ciljeva za ovu sezonu, izdvojili smo top proizvode za kuhinju uz koje ćete ih lako ostvariti. Kako biste lakše donijeli odluku, na neke od njih smo pripremili i popust do 44%. Nazovite naš besplatni broj 080 080 080 i dogovorite prezentaciju navedenih sredstava u vašoj kuhinji.

Čišćenje i dezinfekcija
Za čišćenje i dezinfekciju u jednom koraku birajte sredstvo Suma Bac D10, koncentrat za čišćenje i dezinfekciju u jednom koraku. Brzo i učinkovito uništava sve vrste mikroorganizama. Štedi vaše vrijeme i novac. 


Suma Bac D10, 5 L
5 L = 250 boca gotovog sredstva od 750 ml
VPC 48,85 KM
Trošak po boci: 0,20 KM 

Čišćenje roštilja, pećnica, friteza
Ako tražite gotovo sredstvo za intenzivno čišćenje pećnica, grilova, friteza, napa i drugih mjesta u kuhinji na kojima se nakuplja velika količina masnoće, preporučujemo vam sredstvo Suma Grill D9. Koristi se na većini materijala koji se obično nalaze u kuhinji, osim materijala osjetljivih na lužine. Sredstvo je dostupno u pakiranjima od 2 i 5 litara.

Suma Grill D9
VPC 5 L 49,93 KM 42,00 KM
VPC 2 L 29,54 KM 24,85 KM

Ručno pranje posuđa
Suma Light D1.2 je koncentrirani deterdžent za ručno pranje lonaca, tava, tanjura, čaša i svog perivog pribora. Njegova visoko koncentrirana formula daje mu ekonomičnost u korištenju. Razgrađuje masnoću i skorene ostatke hrane i lako se ispire.

Suma Light D1.2, 5 L
VPC 32,69 KM 18,33 KM 

Čišćenje masnih površina i podova
Suma Break-up D3.5 je koncentrat za ručno čišćenje jako zaprljanih površina u kuhinji, kao što su podovi, oprema, nape i ploče za kuhanje. Ovo sredstvo ima neusporedivo najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, čime je zaslužio titulu našeg najprodavanijeg proizvoda za kuhinju.

Suma Break-up D3.5, 5 L
5 L = 500 L gotovog sredstva za čišćenje
VPC 41,52 KM 34,92 KM
Trošak po litri gotovog sredstva: 0,07 KM

Čišćenje roštilja na visokim temperaturama
Suma Grill Hi-temp D9.8 uklanja teške naslage masnoće, masti i zagorenih ostataka hrane pri visokim temperaturama. Ovo gotovo sredstvo čisti roštilje, pećnice, tostere, ravne grilove i tostere za sendviče bez čekanja da se površine ohlade. Nježan je prema površinama i može se koristiti na aluminiju. Minimalna preporučena temperatura površine koja se čisti je 100°C.

Suma Grill Hi-temp D9.8, 2 L
VPC 40,94 KM 

Sredstvo za brzu dezinfekciju površina i opreme
Suma Alcohol Spray D4.12 je gotovi sprej za brzu dezinfekciju na bazi alkohola. U samo 15 sekundi uništava bakterije i gljivice, a unutar 60 sekundi i viruse. Brzo isparava i ne ostavlja tragove. Prikladan je za dezinfekciju kuhinjskih površina i opreme kao što su mesoreznice, daske i pribor za rezanje, termometri, stolovi i sl. Također se koristi za dezinfekciju vitrina za izlaganje hrane u supermarketima, mesnicama i slastičarnicama.

Suma Alcohol Spray D4.12, 750 ml
VPC 13,42 KM 10,50 KM 

Papirni ubrusi u držaču
Wypall Reach je prenosivi držač papirnih ubrusa idealan za korištenje u kuhinji:
  • Smanjuje potrošnju papira za 23%
  • Potpuno zatvoren sustav za higijenski čiste ubruse
  • Korisnik dodiruje samo list papira koji koristi
  • Praktičan i uvijek pri ruci
  • Odgovarajući ubrusi Wypall L10, plavi, 6x280 listića

Držač VPC 78,08 KM
Odgovarajući ubrusi VPC 70,13 KM
Za 2 kupljena paketa ubrusa - DRŽAČ GRATIS!

Želite besplatno isprobati naše proizvode? Dogovorite prezentaciju putem besplatnog broja 080 080 080 ili nam pišite na info@eurosan.ba.



*Navedene cijene su veleprodajne i na njih nije obračunat PDV. Akcijske cijene artikala vrijede do isteka zaliha ili do 1.9.2022. Navedene cijene i procjene troškova odnose se na važeće cijene na datum objave ovog članka. 




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit