blog-image-large
Idući tjedan počinje nova faza "novog normalnog" - povratak djece u vrtiće i škole. Ovaj trenutak otvorio je brojna pitanja i natjerao vlast da se pozabavi planiranjem seta pravila za sve obrazovne institucije. Njihov cilj je ne dozvoliti da se povratak djece u škole direktno odrazi na rast broja oboljelih od koronavirusa u Bosni i Hercegovini.


Kao jedna od vodećih tvrtki u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju profesionalna higijena, osjećali smo odgovornost da svoja stručna znanja iz dugogodišnje prakse prenesemo svim školama koje su bile spremne saslušati nas. Eurosanovi savjetnici su se stoga proteklih tjedana ponovno vratili u školske klupe. U suradnji s našim partnerima iz tvrtke Diversey, koja je svjetski poznat proizvođač profesionalne kemije, razvili smo procedure čišćenja i odabrali profesionalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju adekvatna za primjenu u obrazovnim ustanovama.



Svaka od škola koje su naši partneri suradnjom dobiva podršku u vidu preciznih planova čišćenja svih prostorija u njihovom objektu. U planovima čišćenja naznačeno je kojim sredstvom čistiti koju površinu, koje su ključne točke koje se često dodiruju i koliko često je potrebno obavljati dezinfekciju u trenutnim uvjetima. Također, naši savjetnici su tu da u praksi pojasne pravilne metode čišćenja koje stvaraju značajne uštede u vremenu i novcu, a istovremeno osiguravaju maksimalnu higijenu.

Pored objektne higijene, pozabavili smo se i pitanjem osobne higijene i podizanja svijesti o njenom značaju. Uz preporuku profesionalnih sredstava za higijenu ruku, koja imaju certificirani virucidni učinak, pripremili smo i vizualne upute o pravilnom pranju i dezinfekciji ruku prilagođene različitim uzrastima te postere koji ističu značaj osobne higijene. 



Nadamo se da će podrška školama s naše strane doprinijeti očuvanju sigurnosti i zdravlja naše djece i mladih, te u konačnici društva u cjelini.

Želite li da naši savjetnici posjete i vašu školu, javite nam se i dogovorite sastanak:

Eurosan Mostar 
080 080 080

Ecotime Sarajevo
+387 33 765 075

Eurosan Banja Luka
+387 51 456 652




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit