blog-image-large
Pripremite se za nadolazeću zimu s našim izdvojenim artiklima iz zimskog asortimana i osjećajte se sigurno i ugodno u toku rada.


Delta Plus je najveći francuski proizvođač zaštitne i radne opreme. Zaštitna oprema štiti radnika od opasnosti na radnom mjestu. To mogu biti po život opasne situacije i zbog toga je bitno da su ispunjeni najveći sigurnosni standardi i da je zaštitna oprema u skladu sa zahtjevima radne okoline u kojoj se koristi. Primjena zaštitne opreme je sistem podrške koji vaš posao od vas zahtijeva. Sigurnost na radu puno je više od zakona i omogućava stvaranje produktivnije i učinkovitije radne okoline. Zaštitna i radna oprema se dijeli na zaštitu glave, ruku, tijela, nogu i zaštitu od pada. Dio asortimana zimske kolekcije stavlja poseban fokus na zaštitu nogu sa svojim Premium i Standard cipelama.


Zimska jakna Milton2

Milton2 je topla zimska jakna sa vodonepropusnim šavovima. Ima patentni zatvarač s preklopom protiv hladnoće i kapuljaču na skidanje koja je podstavljena. Napravljena je od poliestera i dostupna je u veličinama S - 3XL. 


Radne hlače Mach2

Tamnoplave radne hlače Mach2 imaju standardni kroj i elastičnu traku u struku. Hlače imaju 7 džepova od kojih je jedan za metar. Napravljene su od 65% poliestera i 35% pamuka. Dostupne su u veličinama S - 5XL.



1. Optimum2 je 5 u 1 zimska jakna visoke vidljivosti s vodonepropusnim šavovima. Ovratnik je podstavljen polarnim flisom, a jakna je napravljena od Oxford poliestera s premazom od poliuretana. Dostupna je u veličinama S - 3XL.
2. Fidji3 je zimski prsluk s patentnim zatvaračem s preklopom protiv hladnoće. Ima dodatnu zaštitu za leđa, a napravljen je od poliestera. Dostupan je u veličinama S - 3XL.


1. Majica Alma je napravljena od polarnog flisa sa zatvaračem do pola i preklopom protiv hladnoće. Može se nositi direktno na koži. Dostupna je u veličinama S - 3XL.
2. Vernon vesta je napravljena od polarnog flisa. Dio oko zglobova je stegnut elastičnom trakom. Dostupna je u dvije boje i u veličinama S - 3XL.


PREMIUM linija cipela

1. Gobi S3 visoke cipele su napravljene od pigmentirane goveđe kože i sa upijajućom 3D mrežicom. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 36 - 48.
2. Samy2 S3 visoke cipele su napravljene od pune goveđe kože i vodootporne membrane od poliestera. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 39 - 48.
3. Boston S1P niske cipele imaju gornji dio od pletenog poliestera s prednjim pojačanjem od TPU materijala. Ove cipele nemaju metalnih dijelova u sebi. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 39 - 47.


Standard linija cipela

1. Jumper3 S1P visoke cipele su napravljene od pigmentirane goveđe kože i imaju podstavu od mesh poliamida. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 36 - 48.
2. Jet3 S1P niske cipele su napravljene od pigmentirane goveđe kože i imaju podstavu od mesh poliamida. Unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 36 - 48.
3. Rimini4 S1P niske cipele su napravljene od brušene kože s rupicama. Podstava je od poliamida koji upija znoj, a unutarnji uložak je unaprijed oblikovan i može se vaditi. Dostupne su u veličinama 36 - 47.


1. VE702GR pletene rukavice su napravljene od 100% poliamida. Imaju premaz od poliuretana na dlanu i vrhovima prstiju. Dostupne veličine: 07, 08, 09.
2. VE712GR pletene rukavice su napravljene od 100% poliestera. Imaju premaz od nitrila na dlanu i vrhovima prstiju. Dostupne veličine: 07, 08, 11.
3. CA615K rukavice za zavarivanje su napravljene od kvalitetne goveđe špalt kože s antitoplotnom obradom (THT). Imaju pamučnu podstavu i duge su 35 cm.


Naočale Kilimandjaro Clear AB

Lagane, providne naočale s lećama od polikarbonata. Imaju bočna krilca za zaštitu koja su podesiva i napravljena od najlona. 


Za više informacija o Delta Plus zimskoj i ostaloj opremi, pozovite broj +387 63 286 902 ili nam pošaljite email na info@eurosan.ba.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit