blog-image-large
Imati ukusnu hranu nije dovoljno. Zanimljiva prezentacija je ono što će vas izdvojiti od konkurenata.


Svatko tko vodi uspješan catering posao itekako dobro zna da za uspjeh u ovoj branši nije dovoljno posvetiti se samo kreiranju zanimljivih jela. Dodatnu čar okusima daje i način prezentacije hrane, stavka koja posljednjih godina igra sve veću ulogu i može biti razlog zbog kojeg će klijent angažirati upravo vas. Zbog toga je bitno posvetiti posebnu pažnju načinu na koji ćete predstaviti svoje delicije i klijentima omogućiti catering iskustvo koje oduševljava sva njihova osjetila.

Kako bismo svojim kupcima omogućili da prate posljednje trendove u svijetu cateringa, u asortiman Eurosana uvrstili smo poznato ime u svijetu servirnog posuđa - talijanski Leone.

Ponudu kuće Leone čini servirno posuđe načinjeno od izuzetno kvalitetnog i otpornog melamina, drvene daske za serviranje, kompletan hotelski program te posuđe kreirano za catering.

Catering linija uključuje plastične posude za tzv. finger food različitih oblika i zapremine, s poklopcima i bez njih. Tu su i tanjuri, pribor i pladnjevi od celuloze, koji su u potpunosti biorazgradivi i kompostabilni, te posude od drveta i kartona. Na vama je samo da odaberete liniju proizvoda koja će vam pomoći ispričati gastronomsku priču koju ste zamislili. Bez obzira želite li kreirati neodoljivi slatki stol, buffet pun sitnih pažljivo dizajniranih zalogaja ili klasični švedski stol, Leone ima posuđe stvoreno da pomogne vaše ideje provesti u djelo.

Ako želite znati više i vidjeti cjelokupnu ponudu Leone proizvoda kliknite ovdje za pregled online kataloga i javite nam se na besplatni info telefon 080 080 080.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit