blog-image-large
U Sarajevu se od 15. do 17.3.2018. godine u Skenderiji organizira prvi regionalni sajam gastronomije i ugostiteljstva Gast Fest. Sajam će okupiti oko pedeset izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore iz oblasti proizvodnje hrane, unutarnjeg i vanjskog namještaja, proizvoda za higijenu i održavanje objekata, sustava zaštite od sunca, dekorativnog tekstila, kupaonskog namještaja, uređaja za klimatizaciju i ventilaciju, rasvjete, wellness i spa programa, te specijalizirani časopisi iz HORECA sektora.


Organizatori sajma Gast Fest najavljuju tri dana gastronomskih užitaka, uključujući autohtone delicije, jela koja je balkanska regija preuzela kroz svoju bogatu povijest, novitete egzotičnih internacionalnih kuhinja, kao i tradicionalne specijalitete diplomatskih predstavništava u Bosni i Hercegovini.

Među izlagačima će biti i Eurosan d.o.o. Mostar, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama Ecotime d.o.o. Sarajevo i Eurosan d.o.o. Banja Luka. Na našem štandu posjetitelji će moći doznati više o profesionalnim rješenjima i uslugama koje nudimo u području održavanja objekata, čišćenja i higijene za HORECA sektor. 

Pored brandova s kojima su naši klijenti od ranije upoznati, među kojima su Kimberly-Clark, Diversey, TTS, Vileda, 3M, Tork, Taski i Donau Chem, na sajmu ćemo predstaviti i neke od noviteta u našoj ponudi. Naglasak stavljamo na prezentaciju Wrapmaster sustava, revolucionarne metode korištenja svih vrsta folija u kuhinji koja omogućava uštede do 45%.

Pored toga, predstavit ćemo i talijanski brand Leone koji se specijalizirao u proizvodnji servirnog posuđa, hotelske kozmetike i drugog sitnog inventara. Ono što Leone izdvaja od ostalih sličnih brandova jest prepoznatljiv talijanski dizajn koji savršeno kombinira tradicionalni izgled sa suvremenim materijalima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i pridružite nam se na Gast Festu u Skenderiji.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit