blog-image-large
Tiha revolucija počinje! TASKI AERO profesionalni usisivači najtiši su i najefikasniji uređaji na tržištu, kreirani od strane inovativne švicarske tvrtke s više od 60 godina iskustva u ovom poslu.


Najveći izazov industrije usisivača jeste zadovoljiti stroge kriterije koje diktiraju profesionalni korisnici poput hotela, staračkih domova i poslovnih zgrada. TASKI AERO linija usisivača razvijena je kako bi odgovorila na sve njihove zahtjeve. Izdržljivi materijali, ergonomski dizajn i inovativne tehnologije učinili su da ovi usisivači budu prvi odabir profesionalnih korisnika u cijelom svijetu. 
Tihi usisivači
Sa svojom patentiranom "tehnologijom šapata" TASKI AERO usisivači su 30% tiši od standarda industrije. "Tehnologija šapata" omogućuje diskretno čišćenje tijekom cijelog dana, bez ometanja korisnika prostora koji se održava. Švicarski inžinjeri, koji su razvijali TASKI AERO liniju, uspjeli su revolucionarnim dizajnom motora razinu buke spustiti na manje od 53 decibela. Koristite li Eco način rada, razina buke koju proizvodi usisivač se spušta na nevjerojatnih 50 decibela, što je ekvivalent buke koju proizvodi normalan razgovor, perilica rublja ili klima. Uz TASKI AERO tihi usisivač hoteli mogu usisavati sobe bez straha da će buka usisivača probuditi goste koji spavaju, a održavanje ureda se može diskretno obavljati i tijekom radnog vremena, bez da to utječe na koncentraciju i narušava mir djelatnika. Usisavanje je moguće bilo gdje, bilo kada. Pogledajte video!


Ekološki aspekt - usisivač i energetska efikasnost
Energetska efikasnost dovedena je do perfekcije razvojem patentiranog motora od 585W koji ima iste performanse kao usisivači s više od 900W. Time TASKI AERO profesionalni usisivač osigurava dugoročne uštede u potrošnji električne energije i umanjuje ekološki otisak korisnika. Odaberete li usisivač koji ima Eco način rada, potrošnja motora se smanjuje za 50%, bez značajnijeg gubljenja usisne moći.

Kampanja za čistiji zrak
TASKI pridaje iznimnu važnost kvaliteti zraka u interijerima u kojima se dugo boravi. Profesionalni usisivači AERO opremljeni su vlastitim troslojnim sustavom filtriranja koji je moguće unaprijediti dodatnim HEPA filterom, koji uklanja 99% čestica prašine, alergena i patogena koji se prenose zrakom. Ako je čist zrak jedan od vaših prioriteta, na pravom ste mjestu. TASKI AERO je profesionalni usisivač s kojim glavobolje, vrtoglavice i alergije uzrokovane lošom kvalitetom zraka postaju stvar prošlosti.TASKI AERO BP - Mobilnost na prvom mjestu
Za potrebe usisavanja zahtjevnih prostora TASKI je razvio model AERO BP - 3 u 1 usisivač koji se može koristiti kao prijenosni ruksak usisivač, podni usisivač ili puhač za lišće. Pored uobičajene verzije, s izuzetno dugim kablom, AERO BP dostupan je i kao baterijski bežični usisivač. Idealan je za usisavanje stepenica, kino dvorana, kazališta, aviona, autobusa i vlakova. Njegov ergonomski dizajn i težina od samo 4,7/5,3 kg omogućuju maksimalnu udobnost za korisnika. Pogledajte video za više detalja.


Dostupni modeli

TASKI AERO 8
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne

TASKI AERO 8 Plus
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: da

TASKI AERO 15
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne

TASKI AERO 15 Plus
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina cijevi: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: daTASKI AERO BP 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Dužina kabla: 12,5 m
Težina: 4,7 kg

TASKI AERO BP Lithium 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Težina: 5,3 kg
Vrijeme rada: 30 min
Vrijeme punjenja: 90 min

Želite isprobati TASKI AERO usisivač? Pišite nam na info@eurosan.ba, nazovite nas na besplatni info telefon 080 080 080 ili nas posjetite na adresi Bišće polje bb (put prema restoranu Romanca).
Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit