blog-image-large
Postoje mnogi elementi koji utječu na iskustvo gosta kada je u pitanju objedovanje u restoranu ili hotelu. Upravo zbog toga, svaki dobar ugostitelj zna koliko je bitna posvećenost detaljima.


Kvaliteta hrane je bez sumnje na prvom mjestu, ali itekako važnu ulogu igra i način na koji je ona poslužena, krenuvši od posuđa, preko pribora pa sve do dekoracije stola. Prije nego hrana uopće stigne na stol, gosti su izloženi brojnim utjecajima iz neposredne okoline, koji će naposljetku utjecati na njihov apetit i doživljaj hrane. Ono što je bitno jest iskoristiti to u vlastitu korist.

Kada pričamo o dekoraciji, salvete su njen neizostavan dio. Ovaj praktični komadić platna ili papira, uz malo kreativnosti i samo par spretnih poteza, može dovesti do postizanja upečatljivog dojma koji će ukupno iskustvo doživljeno u restoranu ili hotelu podići na posve novu razinu.

Kada su u pitanju salvete, naša preporuka su papirne salvete proizvođača Tork. U našoj ponudi pronaći ćete njihov cjelokupan asortiman koji će pružiti odgovor na sve vaše potrebe, bilo da tražite dvoslojne, troslojne ili LinStyle premium salvete koje mekoćom, debljinom i teksturom podsjećaju na platnene, a istovremeno nude praktičnost papirnih salveta.



Salvete Tork Dinner 2ply 150/1
Pogledaj u webshopu

 

 

Salvete Tork Dinner 3ply 100/1
Pogledaj u webshopu


 Dostupne boje za dvoslojne i troslojne Tork Dinner salvete



Salvete Tork, LinStyle Bordeaux Red 50/1
Pogledaj u webshopu

Dostupne boje za LinStyle salvete


U nastavku pogledajte nekoliko ideja kako slaganjem salveta na kreativan način dočekati goste u stilu.


#1 Portfolio

 

#2 Jedrilica


 

#3 Balerina & Smoking

 

#4 List

 

#5 Položeno srce

 

#6 Srce




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit