blog-image-large
Izdvojili smo proizvode koji su godinama na listama najprodavanijih proizvoda iz našeg asortimana. Provjerite zašto.


Naš asortiman čini više od stotinu profesionalnih sredstava za higijenu i čišćenje objekata. Ipak, kada radimo analize prodaje, postoje proizvodi koji se već godinama izdvajaju kao oni koje kupci najčešće biraju. U razgovorima s kupcima otkrili smo osnovne razloge zbog kojih se godinama iznova vraćaju ovim sredstvima za čišćenje:

- Daju im značajne uštede u novcu u odnosu na komercijalna sredstva,
- Primijetili su velike uštede u vremenu i trudu uloženom u čišćenje,
- Žele savršeno blistave rezultate čišćenja.

Naše istraživanje odlučili smo podijeliti s vama i otkriti vam pet profesionalnih sredstava za površine, podove i toalet koji su najveći favoriti naših kupaca. U nastavku pogledajte pet proizvoda s čistom peticom.



1. Good Sense Vert 5L - sredstvo za površine
Jako parfimirano koncentrirano sredstvo za čišćenje i neutraliziranje neugodnih mirisa za sve vodootporne tvrde površine. Iz jednog bidona od 5 litara moguće je dobiti 125 sprej boca od 500ml.
Jedinični trošak po boci gotovog sredstva je 0,56 KM.


2. TASKI Jontec 300 5L - sredstvo za podove
Niskopjeneći neutralni koncentrat za svakodnevno čišćenje svih vrsta vodootpornih podova. Koristi se za ručno i strojno čišćenje. Iz jednog bidona od 5 litara moguće je dobiti 200 kanti od 5l.
Jedinični trošak po kanti gotovog sredstva je 0,19 KM.



3. TASKI Jontec Ceramica 5L - sredstvo za sjajne podove
Neutralni koncentrat za ručno i strojno čišćenje podova od pločica, poliranog mramora, granita i sl. Ne ostavlja tragove. Može se koristiti za ručno i strojno čišćenje. Iz jednog bidona od 5 litara moguće je dobiti 80 kanti od 5l.
Jedinični trošak po kanti gotovog sredstva je 0,76 KM.


4. TASKI Sani Cid 5L - sredstvo za toalet
Koncentrat na bazi limunske kiseline za redovno čišćenje svih površina otpornih na kiseline u toaletima koji imaju tvrdu vodu. Iz jednog bidona od 5 litara moguće je dobiti 125 sprej boca od 500ml.
Jedinični trošak po boci gotovog sredstva je 0,38 KM.


5. TASKI Sani Calc 5L - sredstvo protiv kamenca u toaletu
Sredstvo za intenzivno uklanjanje kamenca s površina otpornih na kiseline u toaletu. Neutralizira neugodne mirise. Iz jednog bidona od 5 litara moguće je dobiti 166 sprej boca od 500ml.
Jedinični trošak po boci gotovog sredstva je 0,27 KM.


Dogovorite prezentaciju pozivom na besplatni broj 080 080 080 ili nam pošaljite upit na info@eurosan.ba.


*Navedene cijene su veleprodajne i na njih nije obračunat PDV. Trošak gotovog sredstva izračunat je po cijenama aktualnim na dan objave ovog članka.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima
web by *sparkit